Стопкадър бТВДоброволци изпаднаха в еуфория, след като разбраха, че 12-годишният Сашко

...
Стопкадър бТВДоброволци изпаднаха в еуфория, след като разбраха, че 12-годишният Сашко
Коментари Харесай

Доброволците, издирвали Сашко, празнуват със заря и шампанско

Стопкадър бТВ

Доброволци изпаднаха в еуфория, откакто схванаха, че 12-годишният Сашко от Перник е открит. 

Близо 200 часа продължи търсенето на детето. Стотици доброволци изкарваха денонощия без сън и храна. Днес ликуваха, честваха и със заря, предава bTV.

Със сълзи на очите и с шампанско - така доброволците посрещнаха новината за малкия Александър на мястото, откъдето са тръгвали, с цел да го търсят. Разказаха, че са обхождали региона, където е открит.

„ Паметник на 800-те в региона на град Радомир, на към 4 километра, детето е открито в шубраци мъчно е да се види в профил. И съм незает за това, че съм търсил детето “, съобщи доброволецът Ивайло Манасиев.

Доброволците от Перник мислят да основат фондация за помощ в търсене на изчезнали хора.

„ Ние желаеме да кажем едно към целия български народ, и всички такива хора като нас, че не парите са значими, а сърцето “, безапелационни са доброволците.

Един от тях - Христо Кадурин от Етрополе, заяви, че мястото, на което е открито момчето, е било претърсвано десетки пъти, в това число с термокамери и с дронове, само че досега не са откривали нищо.

„ Определено момчето се е движило, тъй като всичко беше обходено по разпределени квадранти, по екипи и не остана непокрита част по периметъра “, сподели Христо Кадурин.

Според екипа от делтапланеристи мястото е пресечена околност с гъста растителност и недостъпно, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР